Tagliatelle kerstomatensaus
Facile
Bon marché

Tagliatelle met kerstomatensaus en worstvlees.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Porc Hans @ DeKookbijbel.be
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g Taglietelle Belcampi

Saus

3 Boerenworst(en) Duroc
400 g Kerstomatensaus uit blik
1 Courgette
1 el Spaghettikruiden

Tagliatelle kerstomatensaus Instructions

  1. Snij de courgettes in blokjes, stoof ze aan in wat olijfolie. Haal uit de pan en zet opzij.
  2. Haal het vlees uit de worsten en bak rul (mag grof zijn) in wat olijfolie.
  3. Doe er de kerstomaten bij en kruid met spaghettikruiden, peper en zout.
  4. Laat sudderen.
  5. Voeg de courgettes toe en laat nog wat sudderen.
  6. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  7. Smakelijk!
  8.  

Notes recette

Spaghettikruiden van les Senteurs Du Soleil

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette