Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto
Easy
Cheap
Lekkere cannelloni met een vulling van verse spinazie, ricota en pesto.
 

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Lunch Oven Viviane Veheyen
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 vel(len) Lasagne, gekookt
500 g Spinazie
300 g Ricotta
1 klontje Boter
Peper en zout
Pesto

Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto Directions

    • Was en ontsteel de spinazie en laat slinken in wat boter, giet af  en koel onmiddelijk af onder koud stromend water.
    • Doe de spinazie in een handdoek en wring zo droog mogelijk.
    • Meng de uitgewrongen spinazie met de ricotta, kruid af met peper en zout en mix in een kom of keukenmachine.
    • Leg een laagje van dit mengsel op elk vel lasagne. Blijf 1cm van de rand en rol de lasagne op.
    • Bestrijk de rollen met olijfolie en warm voor opdienen op in een voorverwarmde oven van 160°C (circa 10 minuten) of in de microgolf (750 watt, +/- 4 min.)
     

Recipe notes

 

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe